(0030) 2310 574936 
Κήπων-Ν.Μαγνησία, Θεσσαλονίκη 
info@xtlogistics.gr 
Phone 
Map 
Email 

XTLogistics 

 
Shop

Logistics

Υπηρεσίες Logistics

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει εισέλθει στον τομέα της αποθήκευσης και διαχείρισης εμπορευμάτων (logistics), μέσω σημαντικών επενδύσεων σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα.

Η κατασκευή βιομηχανικών αποθηκών συνολικής έκτασης 4000 τετραγωνικών μέτρων σε συνδυασμό με την τοποθέτηση παλετόραφων ύψους έως και 8 μέτρων, μας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε και να διαχειριστούμε με ευκολία μεγάλο όγκο φορτίων.

Ταυτόχρονα με την χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας στο χώρο της αποθήκευσης (συστήματα ERP κ.ά.) και τον βιομηχανικό εξοπλισμό (περονοφόρα – ανυψωτικά μηχανήματα, ανυψούμενες ράμπες φορτοεκφόρτωσης), το προσωπικό μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση με ταχύτητα και συνέπεια.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα αποτελεί η τοποθεσία των εγκαταστάσεων μας, οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, την ΒΙ.ΠΕ και δίπλα στην έξοδο της Εγνατία οδού (A2), καθιστώντας την διακίνηση/μεταφορά των εμπορευμάτων μια εύκολη και γρήγορη υπόθεση.

Τέλος, με την δημιουργία ενός μικρού στόλου ιδιοκτήτων ημιφορτηγών κλειστού και ανοιχτού τύπου, η εταιρεία μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει ανάγκες πελατών σε θέματα μεταφοράς και διαμοιρασμού εμπορευμάτων, κατόπιν συνεννοήσεως.

pornjk , pornsam , xpornplease , joyporn , pornpk , foxporn , porncuze , porn110 , porn120 , oiporn , pornthx , blueporn , roxporn , silverporn , porn700 , porn10 , porn40 , porn900