(0030) 2310 574936 
Κήπων-Ν.Μαγνησία, Θεσσαλονίκη 
info@xtlogistics.gr 
Phone 
Map 
Email 

XTLogistics 

 
Shop

Η εταιρεία μας

Από το 1990 η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του κουφώματος και του εξοπλισμού κτιρίων, με στόχο την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της ελληνικής κατασκευής κουφωμάτων.

Μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας μας  με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, αλλά και του εσωτερικού, προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα της πλήρους αξιοποίησης προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Στόχος μας είναι να εισάγουμε σύγχρονα και κορυφαία προϊόντα στην Ελληνική αγορά κουφωμάτων, τα οποία συνοδευόμενα από την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας, θα μπορέσουν να οδηγήσουν στην αναβάθμιση των ελληνικών νοικοκυριών και στην επίτευξη των περιβαντολλογικών στόχων της χώρας με την δημιουργία “πράσινων ” κτίριων.

Με τη διαρκή και αδιάλλειπτη ενημέρωση – εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού μας και τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων, βελτιώνουμε διαρκώς το χρόνο απόκρισης στις παραγγελίες και προσπάθουμε πάντα να δίνουμε την κατάλληλη λύση σε κάθε απαίτηση.

pornjk , pornsam , xpornplease , joyporn , pornpk , foxporn , porncuze , porn110 , porn120 , oiporn , pornthx , blueporn , roxporn , silverporn , porn700 , porn10 , porn40 , porn900